Windows 10

Productinformatie "Windows 10 Professional" Na Windows Vista is Windows 10 Professional de nieuwe besturringssysteem van Microsoft. Het besturingssysteem Windows 10 Pro is zowel te koop voor intensieve gebruikers en voor het bedrijfsleven.

Lees Meer

Wat bieden onze sponsors aan !

Windows 10

Productinformatie "Windows 10 Professional" Na Windows Vista is Windows 8.1 Professional de nieuwe besturringssysteem van Microsoft. Het besturingssysteem Windows 10 Pro is zowel te koop voor intensieve gebruikers en voor het bedrijfsleven.

Lees Meer

Wat bieden onze sponsors aan !

Windows 10 kopen

Windows 10 kopen voor je computer

Windows 10 Kopen windows 10windows 10

Op hiervoor in aanmerking komende Windows 7- en Windows 8.1-apparaten kan een gratis upgrade worden uitgevoerd. Klik op de knop Nu upgraden om te beginnen met de upgrade. Klik hier voor meer informatie over in aanmerking komende versies. Nu upgraden Wilt u een USB-, dvd of ISO-bestand maken? Als u Windows 10 wilt installeren of opnieuw wilt installeren met behulp van een USB-station of een dvd, kunt u het onderstaande hulpprogramma voor het maken van media gebruiken om uw eigen installatiemedium met een USB-flashstation of een dvd te maken. Het hulpprogramma biedt bestandsindelingen die zijn geoptimaliseerd om snel te worden gedownload en kunnen worden gebruikt om ISO-bestanden te maken. Als u een Enterprise-versie hebt, werken het hulpprogramma voor het maken van media en de bovenstaande knop Nu upgraden niet voor een upgrade. Zie het Servicecentrum voor volumelicenties voor meer informatie. Gebruik het hulpprogramma voor het maken van media (circa 1,41 MB) om Windows te downloaden. Dit hulpprogramma geeft gebruikers van Windows 7, 8.1 en 10 de beste downloadervaring. Het hulpprogramma omvat: Bestandsindelingen die zijn geoptimaliseerd voor hun downloadsnelheid. Ingebouwde opties voor het maken van media voor USB-schijven en dvd's. Optionele conversie naar iso-bestandsindeling. Hulpprogramma nu downloaden Privacy *Uw gebruik op deze site van de hulpprogramma's om een medium te maken, wordt bepaald door de Gebruiksvoorwaarden van Microsoftvoor deze website.

Wat bieden onze sponsors aan !