Windows 7 8.1 10

Productinformatie "Windows 7 Professional" Na Windows Vista is Windows 7 Professional de nieuwe besturringssysteem van Microsoft. Het besturingssysteem Windows 7 Pro is zowel te koop voor intensieve gebruikers en voor het bedrijfsleven.

Lees Meer

Sponsor Informatie

Windows 7 8.1 10

Productinformatie "Windows 7 Professional" Na Windows Vista is Windows 7 Professional de nieuwe besturringssysteem van Microsoft. Het besturingssysteem Windows 7 Pro is zowel te koop voor intensieve gebruikers en voor het bedrijfsleven.

read more

Windows 7

Windows 7 kopen voor je computer

Windows 7 Kopen

Productinformatie "Windows 7 Professional" Na Windows Vista is Windows 7 Professional de nieuwe besturringssysteem van Microsoft. Het besturingssysteem Windows 7 Pro is zowel te koop voor intensieve gebruikers en voor het bedrijfsleven. Paar onderdelen zijn veranderd in de nieuwe Windows: optimalisaties van het gebruikerssysteem en het optische domein als gebruikersinterface, alsmede systeem en veiligheid en Windows Explorer samen met de nieuwe Beveiligingscentrum. Prestaties te verhogen en intutieve bediening De gebruiksvriendelijke bediening is een grote zorg in de besturingssysteem Windows 7 Professional, deze zijn samen met sommige toepassingen en met de gebruikersinterface van het systeem verbeterd. Veel programma s zoals Paint en Wordpad, worden in Microsoft Windows 7 Professional verbeterd en voorzien met een ribbon-interface, zoals gebruikelijk is voor Microsoft Office 2007. De bekende sidebar van Vista is in Windows 7 Pro verwijderd. Widgets kunnen nu direct op de desktop geplaats worden. De Windows 7 Professional besturingssysteem draait snelle dan de vorige versies, dit valt ook te verwijten aan de lagere systeemvereisten ondanks talrijke optimalisaties. Het besturingssysteem Windows 7 Pro brengt ook de nieuwe DirectX 11 met zich mee, die ook voor toename van de prestaties in de Grafische kant verantwoordelijkt. Microsoft Windows 7 Professional ondersteunt ook nu de alternatieve invoerapparaten zoals tablet-pc s met verschillende functies zoals multi-touch. Programma innovaties in het besturingssysteem Windows 7 Pro Prestatie verbeteringen en optimalisaties op het oppervlak zijn niet de enige punten die Microsoft Windows 7 Professional aan u door Microsoft Windows zal worden aangeboden. Nieuwe programma s en functies zullen u helpen om de snelheid van uw workflow gemakkelijker te controleren: Bibliotheken: virtuele mappen in Windows Verkenner voor snelle data managment. Beveiligingscentrum: Nieuwste Beveiliging Centrum (virusscanner en firewall monitor) Spraakbesturing en output: Ondersteuning voor gebruikers met beperkte mogelijkheden Apparaat display : vertoning van frequente acties voor externe apparaten Storing opnameprogramma: Het loggen van foutmeldingen Automatisch thuisnetwerken inrichten Inhoud en programma s sneller vinden met de verbeterde Windows Search Als een optimalisatie stap voor het besturingssysteem Windows 7 Pro zijn ook een aantal programma s en functies verwijderd in Windows. Zoals het klassieke Start-menu, sommige functies in de taalbalk en Windows Media Player in de taalbalk en sommige explorer functies. Ook heeft u met het besturingssysteem Windows 7 Professional meer extra s en nog meer functies. Microsoft Windows 7 Professional ondersteunt ook Windows Server domeinen. De XP-modus kunt u ook oudere programma s draaien op Windows 7 Pro. U ontvangt ook Mainstream ondersteuning voor de besturingssysteem Windows 7 Professional, dit is speciaal een uitgebreide ondersteuning fase.

ads by elgoog